scriptspreekuur

In een scriptspreekuur kun je plannen bespreken voor je ze indient bij een producent, fonds of omroep. Het gaat om korte pitchdocumenten voor televisieseries, korte films, speelfilms, documentaires of transmediaprojecten, waarin je je verhaal zo goed mogelijk wilt presenteren.

Het scriptspreekuur brengt de sterke kanten van je plan aan het licht, maar ook eventuele blinde vlekken, en geeft concrete handvatten om een pitchdocument aan te scherpen. Voor zowel beginnende als ervaren schrijvers. Ook met een vroege versie van je filmplan kun je terecht op het scriptspreekuur, bijvoorbeeld voor het verkennen van de mogelijkheden van je verhaal of het uitwerken van je thema. 

Je kunt een live scriptspreekuur boeken op woensdagen vanaf 14.00 of online op een ander tijdstip in overleg. Een gesprek duurt een uur en kost €75 (excl. btw). Meld je aan via onderstaand formulier:

  • Bij 'profieltekst': met welk doel je het wilt bespreken
  • Upload het te bespreken plan als PDF van 1-4 pagina’s
  • Upload je CV

Aanmelden

Even geduld, we zijn je verzoek aan het verwerken…


Dit is een bevestiging dat we je aanmelding hebben ontvangen. Je ontvangt geen extra bevestiging per mail. Mochten we informatie missen, dan nemen we contact met je op.
AdminEdit Page