scriptcoaching

Een scriptcoach kun je vergelijken met een redacteur bij een uitgeverij. Uitgangspunt is het verhaal dat een schrijver wil vertellen, maar die moet zich ook afvragen welke ervaring hij of zij de kijker straks wil meegeven. Van daaruit werk je aan het thema, de karakters, het best passende genre en de best werkende dramatische structuur. Voor zowel beginnende als ervaren schrijvers. Van een eenmalig gesprek (scriptspreekuur) tot langere trajecten. Bijvoorbeeld: 

Basis
Gericht op het aanscherpen van een pitch. Hoe leest een commissie of producent straks? Komen de sterke elementen goed uit de verf? Ben je belangrijke informatie vergeten? Na een uitgebreid gesprek schrijf je een tweede versie, gevolgd door feedback per mail.

Uitgebreid
Geschikt voor een sterk basisidee, waarvan veel aspecten zoals karakter, arena of thema nog verder uitgegraven en ontwikkeld moeten worden. De scriptcoach is je sparringpartner om er in 3-4 contactmomenten en gelaagd geheel van te maken. 

Intensief
Zoek je een sparringpartner gedurende een langere periode, voor de ontwikkeling van een gelaagde seriesynopsis, treatment of scenario. Denk aan 6-8 contactmomenten.

Kosten
Samen met de scriptcoach bepaal je een doel en een planning binnen je beschikbare budget. Mijn uurtarief is € 75 per uur (excl 21% btw). Er zijn verschillende mogelijkheden om een deel van deze kosten gesubsidieerd te krijgen.

Het beste kun je eerst bellen voor overleg: Maarten Almekinders 0624257827

Aanmelden

Even geduld, we zijn je verzoek aan het verwerken…


Dit is een bevestiging dat we je aanmelding hebben ontvangen. Je ontvangt geen extra bevestiging per mail. Mochten we informatie missen, dan nemen we contact met je op.
AdminEdit Page