Feedback Lab #7

Wanneer je een idee wilt aanbieden aan een producent, omroep of streamer vragen die vaak om een two-pager: een kernachtig document waarin de belangrijkste aspecten van je plan zijn beschreven. Om je te helpen je idee 'uit te graven'  organiseren we maandelijks Feedback Labs.

In een veilige en professionele omgeving bespreek je filmplannen met 4-8 andere makers onder leiding van een script-editor. Dit kunnen plannen zijn voor films of series, maar documentaires passen ook in de opzet. Gesprekspartners lezen elkaars plannen en zo ontstaat een waaier aan feedback, waarbij ieder plan 20-30 minuten bespreektijd krijgt. Vaak leer je het meeste van feedback op andere plannen, en breid je ook je netwerk uit. We checken bij de aanmelding of plannen qua thematiek of arena concurrerend kunnen zijn, en zetten makers dan niet bij elkaar. 

We organiseren dit soort bijeenkomsten al sinds 2009, waaruit talloze partnerships en films zijn ontstaan. 

De Feedback Labs  vinden plaats op woensdagen van 10.00 tot 13.00 in onze Writershub aan de De Wittenkade 75 in Amsterdam. De kosten zijn € 50 (excl btw), te betalen bij bevestiging van je deelname. 

Geef je uiterlijk 30 augustus 12.00 uur op via het formulier.

 
06 september 2023
Begint om: 10:00
Aanmelden is niet meer mogelijk